Interview na Europese titel


Op de Europese kampioenschappen veldrijden wist Annefleur op 3 november 2013 het goud en de blauwe trui met gele sterren te winnen bij de vrouwen tot 23 jaar. In dit interview vertelt ze erover en over dat wat nog komen gaat dit seizoen.

Giant Dealerteams Champs Day


Bij Giant is men trots op de prestaties van de mountainbikers van de Giant Dealerteams. Annefleur won de MTB Topcompetitie bij de elite vrouwen, Annemarie Worst deed dat bij de juniores en Jesper Slik won het NK bij de beloften. Daar maakte Giant een video van.

Giant Dealerteams Race Day


Tijdens de MTB Trophy Apeldoorn werd de mountainbikers van de Giant Dealerteams, waaronder Annefleur, gevolgd met de camera. In deze video een compilatie van een wedstrijddag. Van de voorbereiding tot de warming up, de wedstrijd zelf en natuurlijk de finish.

Giant Dealerteams klaar voor het seizoen


Ook in 2013 strijden de rijders van het Giant dealerteam weer mee in veel lokale, nationale en international wedstrijden. Dit veelal jonge talent wordt door de plaatselijke Giant dealer gesponsord en door Giant op nationaal niveau ondersteund. Giant Dealerteams is powered by Shimano en Schwalbe.